X-Socks valt in de prijzen!

Ski Energizer Light winnaar beste skisok voor de warmbloedige skiër

Het team van wintersport.nl heeft de X-Socks Ski Energizer Light uitgeroepen tot de beste skisok voor warmbloedige skiërs. Deze skisok is getest in alle mogelijke omstandigheden; van extreme kou tot warmte in het voorjaar én van de pistes tot freeride en meerdaagse skitochten. De Ski Energizer Light is maar liefst door het team van wintersport.nl bekroond met een 9!

Het team van wintersport.nl: “Als je op zoek bent naar een dunne en zeer nauwsluitende sok zit je goed! Dit is een sok voor de échte performance skiër die met nauwsluitende schoenen skiet. Precies is het kernwoord dat bij deze sokken hoort. Een goede keuze voor de veeleisende en technisch goed skiënde wintersporter en voor wintersporters die op zoek zijn naar dunne sokken”.

Wintersport.nl is een nieuw platform gestart. Volledig objectief zijn zij wintersportproducten gaan testen. Om een compleet eerlijke test neer te kunnen zetten kopen zij zelf al het materiaal, om geen enkele verplichting te hebben naar de fabrikanten. Daarna begint het testen. Wekenlang wordt al het materiaal gedragen en uitgeprobeerd. In werkelijk alle condities die men in de winter tegen kan komen.

Het model van de Ski Energizer Light is vernieuwd in de nieuwe collectie van X-Socks. De Ski Energizer Light 4.0 heeft namelijk een toegevoegd Helixcoil systeem! Deze vernieuwde skisok heeft twee spiraalvormige drukzones die de kuitspieren van de enkel tot de knie omcirkelen. Het Helixcoil systeem zorgt voor een effectieve spierondersteuning zonder de bloedcirculatie in gevaar te brengen. Zie onderstaande link voor een video van X-Bionic met extra uitleg over het vernieuwde Helixcoil systeem.

Benieuwd naar de totale review van de Ski Energizer Light? Klik dan op onderstaande link.