Take 'A Breath of Fresh Air'…

...met de X-Socks Trekking collectie!

Met de campagne ‘A Breath of Fresh Air’ slaat X-Socks dit jaar een nieuwe weg in. X-Socks biedt kwalitatief hoogwaardige sokken voor dé optimale beleving in elke sport, gebaseerd op de specifieke wensen van de doelgroep van die sport. In de zomer genietend van de zon en in de herfst je laten inspireren door alle mooie kleuren om je heen, wandelen kun je het hele jaar door doen. Maar, na een lange tocht ontkom je vaak niet aan warme, vochtige voeten. Met X-Socks wel.

Het vaak dikke en ruwe materiaal van sokken en de inspannende manier van lopen zorgt ervoor dat de temperatuur in je schoenen stijgt. Hierdoor stijgt ook de temperatuur van de voet, waardoor de voet opzwelt en de schoen strakker om de voet komt te zitten. Met drie baanbrekende innovaties biedt X-Socks een systeem dat de voet optimale omstandigheden in de schoen geeft:

AirConditioning Channel
Deze innovatieve feature voert warme lucht, en dus vocht, op slimme wijze van de voet tijdens het lopen. Door de pompbeweging wordt tevens frisse, koele lucht aangevoerd, zodat het voetklimaat optimaal blijft en de kans op blaren tot een minimum wordt beperkt.

Air-Flow Ankle Pads
Dankzij deze innovatie worden de enkels optimaal beschermd, zonder de ventilatie van het AirConditioning Channel te beïnvloeden.

Traverse AirFlow Channel
De pompende beweging van de voet wordt gebruikt om de temperatuur te reguleren door drie kanalen, die zijn geïntegreerd in het materiaal en daardoor bijna niet opvallen. Maar, de drager voelt het effect optimaal!

Highlights uit de X-Socks Trekking collectie

X-Socks Outdoor
De X-Socks Outdoor zorgt voor maximaal comfort en minimale kans op blaren. Een perfecte aanvulling op je wandel- en bergschoenen dus! Samen met het Traverse AirFlow Channel onder de voet, zorgt het Airconditioning Channel ervoor dat je voeten droog en goed geventileerd blijven. Tegelijkertijd zorgt de AirVent Zone voor een optimale luchtcirculatie. Samen zorgt dit voor een verminderde kans op blaren. De X-Cross Bandage en de verschillende protectors zorgen voor optimale bescherming.

X-Socks Trekking Light
Ga je op trektocht? Kies dan voor optimale prestaties voor sokken die je voeten goed in contact houden met de ondergrond. De X-Socks Trekking Light sluiten door de speciale zones met kussentjes perfect aan op je schoenen, zodat je voeten hier altijd mee in contact blijven. Dit voorkomt ongewenste wrijving in de schoen en daarmee gepaard gaande vervelende wondjes. De speciale materialen en het AirConditioning Channel houden je voeten comfortabel van temperatuur en voeren overtollig vocht af.

Trekking Merino Light
Met de Trekking Merino Light ontwikkelde X-Socks een high tech sok op basis van de beste merinowol. Dankzij het gepatenteerde AirConditioning Channel wordt vochtige, warme lucht bij elke stap uit de schoen gepompt en koele frisse lucht aangezogen. Zo blijft de voet aangenaam droog en is er minder kans op het ontstaan van blaren. Strategisch geplaatste protectiezones voorkomen dat onaangename drukpunten ontstaan.

En wat helemaal uniek is: op elk paar X-Socks krijg je maar liefst twee jaar garantie!