Perfecte combinatie van compressie en beschermzones

X-Socks Ski Energizer Light

Vermoeide voeten na een dagje skiën? Niet met de Ski Energizer Light van X-Socks! De trapsgewijze compressie van de Smart Compression Zone ondersteunt en verbetert effectief de bloedcirculatie van de onderbenen. Uiteraard zorgt de X-Socks Ski Energizer Light voor een uitstekende klimaatcontrole. Vochtige, warme lucht wordt via het Traverse AirFlow Channel System, dat zich in het anatomisch gevormde voetbed bevindt, en het Airconditioning Channel afgevoerd. Onaangename geurtjes en blaren worden zo voorkomen. De sokken zijn tevens voorzien van verschillende beschermzones, waaronder een teen-, scheenbeen- en hielbeschermer. Verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen Compressie stabiliseert de bloedvaten. De ondersteuning van de aderen ontlast hart en bloedvaten en verbetert de toevoer van bloed en voedingsstoffen. Het bloed stroomt sneller terug naar het hart, waardoor spieren en organen sneller prestatiebevorderende zuurstof en belangrijke voedingsstoffen krijgen.

Minder spiervibraties
Spieractiviteit wekt hoogfrequente, eerst onmerkbare, vibraties op. Als de spieren vermoeid raken, neemt de frequentie van de trillingen af. Het sidderen van de uitgeputte spier wordt voelbaar, deze verliest haar kracht. Compressie stabiliseert de spieren vanaf het begin. Ze sparen waardevolle energie en dit zorgt voor ideale omstandigheden voor sportieve topprestaties.

Extra lange Air Guide
De Air Guide creëert een dun laagje lucht tussen de skischoen en de huid en zorgt voor de voortdurende verspreiding van frisse lucht. Een extra lange Air Guide langs het Airconditioning Channel zorgt voor meer luchtcirculatie. Omdat deze geplaatst is langs het Airconditioning Channel, ventileert en droogt de voet beter. Hierdoor is de kans op blaren kleiner.

Unieke technologieën
Bovendien biedt de Ski Energizer Light twee unieke technologieën: Skin NODOR en Mythlan.
- Skin NODOR's pH neutrale ionen gaan actief bacteriën opbouw tegen en verminderen de geur-veroorzakende micro-organismen.
- Mythlan, een lichtgewicht, PH neutraal, hypoallergeen materiaal dat de vorming van kiemen en bacteriën vermindert.