Meer bescherming, meer functionaliteit, betere prestatie

X-SOCKS® 4.0 SKI

Tijdens een dagje op de piste sta je gemiddeld zes uur in je skischoenen. Na een lange dag in de sneeuw trek je je skischoenen uit en word je vaak geconfronteerd met bezwete, zware voeten... Goed voorbereid op wintersport begint dan ook bij je uitrusting. Skisokken zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Iedere beginnende én gevorderde skiër heeft zo zijn eigen voorkeur. De één draagt het liefst dunne skisokken, de ander draagt het liefst dikke skisokken. X-SOCKS® biedt kwalitatief hoogwaardige sokken voor de optimale beleving van elke sport, gebaseerd op de specifieke wensen van de doelgroep.

Unieke en zeer innovatieve materialen, patenten en technologieën biedt X-SOCKS® een systeem die de voet optimale omstandigheden in de skischoen geeft. Diverse belangrijke technologieën zijn:

HeliXCoil Systeem
Het nieuwe HeliXCoil systeem omringt de kuit met twee concentrisch gebreide spiralen, die de spieren stabiliseren, de bloedcirculatie bevorderen en het risico op vermoeidheid gerelateerde blessures reduceren. De spieren worden effectief ondersteund, zonder de bloedcirculatie te belemmeren. Zie de toegevoegde video voor meer uitleg over het HeliXCoil systeem.

Air-Conditioning Channel® 4.0
Deze innovatieve feature voert warme lucht, en dus vocht, op slimme wijze van de voet tijdens het skiën. Door de pompbeweging wordt tevens frisse, koele lucht aangevoerd, zodat het voetklimaat optimaal blijft en transpiratie vermindert.

Suppronation® Bandage
Stabiliseert de natuurlijke afrolbeweging van de voeten optimaal en zorgt ervoor dat de voeten mnder naar binnen of buiten draaien.

Highlights uit de X-SOCKS® Winter collectie

X-SOCKS® Ski Control 4.0
Voor meer snelheid, veiligheid én comfort profiteer je van de innovaties voortkomend uit ruim 20 jaar ervaring. Met de X-SOCKS® Ski Control 4.0 ga jij als competitieve atleet of ambitieuze hobby skiër ruimschoots aan de leiding. High tech garen en gepatenteerde technologieën beschermen de voet, van het scheenbeen tot de tenen. Het voetbed zorgt voor een juiste plaatsing van de voeten. Het nieuwe HeliXCoil systeem bevordert de bloedcirculatie en reduceert het risico op blessures. Daarnaast vermindert de Iso-Blocker drukpunten op de voet. Deze sokken beschermen de voeten niet alleen, ze houden de voeten ook warm en droog!

X-SOCKS® Ski Rider 4.0
Ervaar meer warmte, meer power en meer plezier tijdens lange dagen in de sneeuw. Met 15 innovaties vanuit 20 jaar ervaring, biedt de X-SOCKS® Ski Rider 4.0 complete bescherming en optimaal comfort voor wintersportfans. Deze high tech sokken van de nieuwe generatie zijn het resultaat van continue ontwikkeling. De sokken gaan drukpunten tegen en beschermen de voeten, kuiten en tenen optimaal dankzij top technologieën. Het intelligente ventilatiesysteem zorgt voor een droog en warm voetklimaat, zelfs na uren op de ski’s. De langdurige, comfortabele temperatuur regulatie geeft de performance van competitieve skiërs en gepassioneerde hobbyskiërs een boost. Het nieuwe HeliXCoil systeem ondersteunt de spieren in de kuiten en reduceert het risico op vermoeidheid gerelateerde verwondingen. Het innovatieve Suppronation voetbed zorgt voor ondersteuning, stimuleert een gezonde houding van de voeten en reduceert het risico op overbelasting.

Waar andere merken hoofdzakelijk een 'natuurlijke' focus hebben, legt X-SOCKS® duidelijk de focus op functionaliteit en technische uitstraling. Dit terwijl de materiaalsamenstelling vaak ook een mix van natuurlijke materialen en synthetische materialen is. En, X-SOCKS® geeft als enige sokkenmerk maar liefst twee jaar garantie op alle sokken! Genoeg redenen om voor X-SOCKS® te kiezen.