Het beste van het beste

X-Socks 4.0 Marathon Energy uitgeroepen tot een van de beste hardloopsokken van 2020

Met honderden andere merken achter zich latend, heeft de Marathon Energy van X-Socks een plaats weten te veroveren tussen de negen beste hardloopsokken van 2020. De Britse krant 'Evening Standard' heeft de markt van de hardloopsokken onder de loep genomen en de X-Socks 4.0 Marathon Energy geselecteerd voor hun lijst van de beste sokken van dit jaar. Lees hieronder wat de krant over de X-Socks te zeggen had.

Terwijl je waarschijnlijk weken spendeert aan het vinden van de perfecte hardloopschoenen, worden hardloopsokken vaak ondergewaardeerd. Tijdens het hardlopen krijgt je lichaam, en dan met name je voeten, veel impact te verduren. Met de juiste sokken kun je pijn aan je voeten voorkomen, waardoor je optimaal van het hardlopen kunt genieten.

'Speciaal ontworpen voor lange afstanden, is de Marathon Energy de beste sok uit de X-Socks collectie voor het optimaliseren en ondersteunen van je voeten als de kilometers beginnen te tellen. De sokken zijn voorzien van een soort airconditioning, waarbij frisse lucht tot aan de voetzool komt en voor optimale ventilatie zorgt. De speciale padding bij de achillespees beschermt dit gevoelige gebied tegen wrijving en drukpunten. De wat hogere snit zorgt voor net wat meer ondersteuning', aldus de Evening Standard.