Heerlijk warm en zacht

X-Socks Skiing Light

Wat voor voorstelling maak jij je bij je nieuwe skisokken? Moeten ze vooral lekker warm zijn en heerlijk zacht aanvoelen? Dan zijn deze X-Socks perfect voor jou. Het comfortabele padding systeem reduceert de impact op de gewrichten die ontstaat bij het skiën. In combinatie met het speciale X-Socks ventilatiesysteem blijven je voeten precies op de juiste temperatuur.

Met de X-Socks Skiing Light worden je voeten niet alleen goed beschermd, maar ook goed geventileerd. De X-Socks technologie voorkomt dat je voeten koud worden. Het Airconditioning Channel vormt het centrale onderdeel voor de regulatie van warmte en vocht. Elke beweging van de voet zorgt ervoor dat warme, vochtige lucht uit de skiboot naar boven gepompt wordt. Vervolgens wordt frisse, droge lucht naar binnen gezogen wanneer de druk onder de voet vermindert. Deze circulatie van frisse lucht zorgt ervoor dat de voeten comfortabel droog blijven en de temperatuur aangenaam en constant. Wanneer je skiet zijn alleen droge voeten in staat de impact en druk van deze belastende sport te weerstaan. Daarnaast is ook een droge huid beter bestand tegen blaren en andere wondjes.

Om het enkelgewricht te beschermen is de X-Socks Skiing Light voorzien van de X-Cross Bandage, die extra stabiliteit biedt. De diverse beschermingspads zorgen ervoor dat enkel, tenen en de onderbenen beschermd zijn tegen schaafwondjes en absorberen de schokken van het skiën.

X-Socks, High tech for your feet