De perfecte sok voor iedere type skiër

De X-SOCKS Ski Carve Silver 4.0

Tijdens een dagje op de piste sta je urenlang in je skischoenen. Wanneer je na een lange dag je skischoenen uittrekt word je vaak geconfronteerd met bezwete, zware voeten. Goede skisokken kunnen hierin een groot verschil maken.De X-SOCKS Ski Carve Silver 4.0 is een skisok van hoge kwaliteit. Skisokken zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Ieder type skiër heeft zo z’n voorkeur voor dunne of juist dikkere skisokken. X-SOCKS biedt kwalitatief hoogwaardige skisokken, gebaseerd op de specifieke wensen van de wintersporter. Een model waar de gevorderde skiër zeker enthousiast van raakt is de X-SOCKS Ski Carve Silver 4.0. In deze skisok komen talloze innovaties van 20 jaar aan ervaring samen, om zo de ergonomische precisie en de interactie tussen je voet en de ski te verhogen.

Dankzij verschillende gepatenteerde technologieën verhoogt de X-SOCKS Ski Carve Silver 4.0 het comfort, de veiligheid en de performance. Bewegingen worden directer en doelmatiger overgebracht naar je ski’s, waardoor je makkelijker kunt sturen en dynamischer kunt skiën. Over koude (zweet)voeten hoef je je geen zorgen meer te maken. Dankzij speciale vezels met zilver ionen krijgen nare geurtjes geen kans. Het nieuwe HeliXCoil® systeem maakt de kans op vermoeidheid gerelateerde blessures kleine dankzij de stabilisering van de spieren en het bevorderen van de bloedcirculatie. In de sok zitten twee concentrisch gebreide spiralen die dit mogelijk maken.

Bij X-SOCKS ligt de focus bij het maken van skisokken op functionaliteit en technische uitstraling. Hierbij maakt het merk gebruik van een mix van natuurlijke en synthetische materialen. Ook onderscheidt X-SOCKS zich van andere sokkenmerken, door als enige maar liefst twee jaar garantie te bieden op alle skisokken.