Blijf iedereen een stap voor tijdens het hardlopen

De highlights van X-Socks: Run Speed Two en Marathon Helix

Optimaal comfort en ondersteuning en je lekker voelen tijdens het hardlopen, op elk moment van het jaar en in elk weer: de constant groeiende collectie hardloopsokken van X-SOCKS biedt dankzij talloze beschermers en prestatieverbeterende technologieën maximaal comfort voor elke voet en elk doel. Hieronder lichten we twee modellen voor je uit: de klassieke Run Speed Two en de innovatieve Marathon Helix Retina.

X-SOCKS Speed Two
De X-SOCKS Run Speed Two zit boordevol innovatieve technologieën, om punten te scoren tijdens middellange en lange afstanden. Heb vertrouwen in het extra comfort dat dit model van de nieuwe generatie X-SOCKS biedt. De sokken zorgen voor optimale bescherming en ventilatie van de voeten, wat zorgt voor maximale performance. De Instep Protector met verlengde Air Cool Stripes vermindert drukpunten en zorgt voor een maximale luchtcirculatie. Het vernieuwde AirConditioning Channel 4.0 zorgt ervoor dat het ventilatiesysteem ook de voetzool bereikt. Met de hoogwaardige AirFlow Ankle Pads 4.0 en de geoptimaliseerde Lambertz-Nicholson Achilles Tendon Protector 4.0 zorgt de Run Speed Two ook nog eens voor optimale demping. De Run Speed Two is ook in een damesmodel verkrijgbaar, dat speciaal gevormd is naar de anatomie van de smallere damesvoet.

X-SOCKS Marathon Helix Retina
Kun jij niet zonder je wekelijkse, of misschien wel dagelijkse, hardloopsessie of heb je zelfs een of meerdere marathons op je naam staan? Dan is de X-SOCKS Marathon Helix Retina, met Smart Compression Zone, perfect voor jou! Retina wordt op state-of-the-art machines geproduceerd volgens een zeer verfijnde breitechniek. Het resultaat? Dunnere en lichtere sokken met maximale performance. De Smart Compression Zone verbetert de opname van voedingsstoffen door de spieren, reduceert spiertrillingen en verbetert de performance. Innovatief in deze sokken is ook het HeliXCoil systeem. Dit systeem omringt de kuit met twee concentrisch gebreide spiralen, die de spieren stabiliseren, de bloedcirculatie bevorderen en het risico op vermoeidheid gerelateerde blessures reduceren. Tot slot zorgt de geoptimaliseerde Suppronation Bandage voor een gezonde positie van de voet en gaat deze overbelasting van de enkel tegen.

Met X-SOCKS maak je van je hardlooprondje een ware beleving!