Kom uitgerust op je bestemming aan!

X-Socks Air Travel

Zit jij geregeld voor je werk in het vliegtuig? Dan weet je vast dat een vliegreis voor vermoeide en opgezwollen voeten kan zorgen en in het ergste geval voor het gevaarlijke 'economy class syndroom', beter bekend als trombose. De Air Travel van X-Socks ondersteunt je bij al deze problemen en zorgt ervoor dat je uitgerust op je eindbestemming aankomt!

Mede dankzij de slimme compressie eigenschap zijn de Air Travel van X-Socks ideaal om te dragen tijdens lange vluchten. De verscheidenheid in compressie langs de schacht helpt gezwollen en vermoeide voeten voorkomen en verkleint de kans op trombose.

Ook de Air Travel beschikt over verschillende revolutionaire kenmerken waar X-Socks bekend om staat. Zo zorgt het AirConditioning Channel ervoor dat bij iedere pas warme, vochtige lucht uit de schoen wordt geperst en frisse, droge lucht wordt aangevoerd. Hierdoor blijven je voeten aangenaam droog. De X-Cross Bandage ondersteunt de enkel optimaal en de Comfort Cuff zorgt ervoor dat de schacht van de sok zich aan ieder been aanpast, zonder af te zakken of te knellen.

X-Socks, High tech for your feet