nieuwsbericht-image

De perfecte sok voor iedere type skiër

De X-SOCKS Ski Carve Silver 4.0

Tijdens een dagje op de piste sta je urenlang in je skischoenen. Wanneer je na een lange dag je skischoenen uittrekt word je vaak geconfronteerd met bezwete, zware voeten. Goede skisokken kunnen hierin een groot verschil maken.De X-SOCKS Ski Carve Silver 4.0 is een skisok van hoge kwaliteit. Skisokken zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Ieder type skiër heeft zo z’n voorkeur voor dunne of juist dikkere skisokken. X-SOCKS biedt kwalitatief hoogwaardige skisokken, gebaseerd op de specifieke wensen van de wintersporter. Een model waar de gevorderde skiër zeker enthousiast van raakt is de X-SOCKS Ski Carve Silver 4.0. In deze skisok komen talloze innovaties van 20 jaar aan ervaring samen, om zo de ergonomische precisie en de interactie tussen je voet en de ski te verhogen.

Lees meer
nieuwsbericht-image

Een actieve levensstijl gezond? Jazeker!

Met deze keer: wandelen

Dat sport en lichaamsbeweging positieve effecten op de gezondheid hebben weten we al sinds de jaren ’50. Dit blijkt wel uit een overweldigende hoeveelheid wetenschappelijk bewijs dat goed gedocumenteerd is. In het digitale tijdperk waarin we nu leven is de toegang tot informatie een fluitje van een cent en het is dan ook geen geheim dat sport talloze voordelen heeft en een enorme impact heeft op ons dagelijks leven én onze gezondheid. In onderstaand bericht bekijken we de voordelen van wandelen op onze gezondheid eens nader.

Lees meer
nieuwsbericht-image

Meer bescherming, meer functionaliteit, betere prestatie

X-SOCKS® 4.0 SKI

Tijdens een dagje op de piste sta je gemiddeld zes uur in je skischoenen. Na een lange dag in de sneeuw trek je je skischoenen uit en word je vaak geconfronteerd met bezwete, zware voeten... Goed voorbereid op wintersport begint dan ook bij je uitrusting. Skisokken zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Iedere beginnende én gevorderde skiër heeft zo zijn eigen voorkeur. De één draagt het liefst dunne skisokken, de ander draagt het liefst dikke skisokken. X-SOCKS® biedt kwalitatief hoogwaardige sokken voor de optimale beleving van elke sport, gebaseerd op de specifieke wensen van de doelgroep.

Lees meer