nieuwsbericht-image

Blijf iedereen een stap voor tijdens het hardlopen

De highlights van X-Socks: Run Speed Two en Marathon Helix

Optimaal comfort en ondersteuning en je lekker voelen tijdens het hardlopen, op elk moment van het jaar en in elk weer: de constant groeiende collectie hardloopsokken van X-SOCKS biedt dankzij talloze beschermers en prestatieverbeterende technologieën maximaal comfort voor elke voet en elk doel. Hieronder lichten we twee modellen voor je uit: de klassieke Run Speed Two en de innovatieve Marathon Helix Retina.

Lees meer
nieuwsbericht-image

Fiets op kop met X-SOCKS

Boordevol innovatieve technologieën: de Bike Race en MTB Control

De dagen worden weer langzaam langer, de kou verdwijnt en de zon laat zich steeds vaker zien, het fietsseizoen kan weer beginnen! Je hebt natuurlijk je fiets en fietskleding, maar fietssokken zijn minstens zo belangrijk. De fietssokken van X-SOCKS zitten boordevol innovatieve technologieën, waardoor jij optimaal kunt presteren. Of je nou geregeld op je racefiets stapt of je regelmatig uitleeft op een mountainbike, X-SOCKS heeft voor elke gelegenheid de ideale fietssokken.

Lees meer
nieuwsbericht-image

Een actieve levensstijl gezond? Jazeker!

Met deze keer: wandelen

Dat sport en lichaamsbeweging positieve effecten op de gezondheid hebben weten we al sinds de jaren ’50. Dit blijkt wel uit een overweldigende hoeveelheid wetenschappelijk bewijs dat goed gedocumenteerd is. In het digitale tijdperk waarin we nu leven is de toegang tot informatie een fluitje van een cent en het is dan ook geen geheim dat sport talloze voordelen heeft en een enorme impact heeft op ons dagelijks leven én onze gezondheid. In onderstaand bericht bekijken we de voordelen van wandelen op onze gezondheid eens nader.

Lees meer