nieuwsbericht-image

Take 'A Breath of Fresh Air'…

...met de X-Socks Trekking collectie!

Met de campagne ‘A Breath of Fresh Air’ slaat X-Socks dit jaar een nieuwe weg in. X-Socks biedt kwalitatief hoogwaardige sokken voor dé optimale beleving in elke sport, gebaseerd op de specifieke wensen van de doelgroep van die sport. In de zomer genietend van de zon en in de herfst je laten inspireren door alle mooie kleuren om je heen, wandelen kun je het hele jaar door doen. Maar, na een lange tocht ontkom je vaak niet aan warme, vochtige voeten. Met X-Socks wel.

Lees meer
nieuwsbericht-image

Perfecte combinatie van compressie en beschermzones

X-Socks Ski Energizer Light

Vermoeide voeten na een dagje skiën? Niet met de Ski Energizer Light van X-Socks! De trapsgewijze compressie van de Smart Compression Zone ondersteunt en verbetert effectief de bloedcirculatie van de onderbenen. Uiteraard zorgt de X-Socks Ski Energizer Light voor een uitstekende klimaatcontrole. Vochtige, warme lucht wordt via het Traverse AirFlow Channel System, dat zich in het anatomisch gevormde voetbed bevindt, en het Airconditioning Channel afgevoerd. Onaangename geurtjes en blaren worden zo voorkomen. De sokken zijn tevens voorzien van verschillende beschermzones, waaronder een teen-, scheenbeen- en hielbeschermer. Verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen Compressie stabiliseert de bloedvaten. De ondersteuning van de aderen ontlast hart en bloedvaten en verbetert de toevoer van bloed en voedingsstoffen. Het bloed stroomt sneller terug naar het hart, waardoor spieren en organen sneller prestatiebevorderende zuurstof en belangrijke voedingsstoffen krijgen.

Lees meer
nieuwsbericht-image

Droge en warme voeten met X-Socks

X-Socks Ski Carving Silver

Tot het einde van vorig millennium wist men het zeker: dikke paddings in sokken voorkomen blaren. X-Socks zag dat toch iets anders en heeft met innovatieve technologieën voor een absolute doorbraak gezorgd! Wanneer een voet zit opgesloten in een sok en een (ski)schoen, kan overtollige warmte niet afgevoerd worden en beginnen de voeten te transpireren. De sok neemt het vocht op en zorgt voor een vochtig en warm klimaat. Het resultaat? De huid wordt vochtig en zacht, dus minder soepel. Dit kan leiden tot pijnlijke blaren. X-Socks maakt een einde aan deze vicieuze cirkel. Met de Ski Carving Silver heb je minder kans op blaren en vervelende drukpunten, waardoor je optimaal van je skivakantie kunt genieten!

Lees meer
nieuwsbericht-image

Heerlijk warm en zacht

X-Socks Skiing Light

Wat voor voorstelling maak jij je bij je nieuwe skisokken? Moeten ze vooral lekker warm zijn en heerlijk zacht aanvoelen? Dan zijn deze X-Socks perfect voor jou. Het comfortabele padding systeem reduceert de impact op de gewrichten die ontstaat bij het skiën. In combinatie met het speciale X-Socks ventilatiesysteem blijven je voeten precies op de juiste temperatuur.

Lees meer
nieuwsbericht-image

X-Socks, high tech for your feet

Tot het einde van vorig millennium wist men het zeker: dikke paddings in sokken voorkomen blaren. X-Socks zag dat toch iets anders en heeft met innovatieve technologieën voor een absolute doorbraak gezorgd!

Wanneer een voet zit opgesloten in een sok en een schoen kan overtollige warmte niet afgevoerd worden en beginnen de voeten te transpireren. De sok neemt het vocht op en zorgt voor een vochtig en warm klimaat. Het resultaat? De huid wordt vochtig en zacht, dus minder soepel. Dit kan leiden tot pijnlijke blaren. X-Socks maakt een einde aan deze vicieuze cirkel.

Lees meer