banner

Veel Gestelde Vragen (FAQ)

X-SOCKS® is overtuigd van de uitstekende kwaliteit van haar producten. Daarom bieden we als enige sokkenmerk ter wereld maar liefst twee jaar garantie op onze sokken! Om aanspraak te maken op de garantie, moet het nummer op het hologram van de X-Socks geregistreerd worden. Wil je meer weten over deze procedure? Ga dan naar: https://xsocks.nl/pagina/garantie .
Aangezien we speciale garen gebruiken voor onze producten, om high-performance in alle omstandigheden te verzekeren, moeten de volgende instructies worden gevolgd: - Wij bevelen aan om X-Socks te wassen op 30° C of 40° C; in het geval van producten met een hoge hoeveelheid wol is het raadzaam op 30° C te wassen. - Vermijd met de hand te wassen aangezien de mechanische invloed schade aan de vezels/garen kan veroorzaken. We raden aan om het wasprogramma voor wol of handwas instellingen van de wasmachine te gebruiken. - Vermijd alle weekmakers, wasverzachters, conditioners en bleekmakers. - De sokken dien je ook niet in de droger te doen en van strijken worden ze ook niet beter.
Je kan de verkooppunten van X-SOCKS® vinden op https://xsocks.nl/producten/x-socks/regio . Zo kan je direct zien waar een product bij u in de buurt te koop is!
Dit is erg vervelend om te horen. In het geval van schade, gebreken in het product etc. wordt je vriendelijk verzocht terug te keren naar de winkel waar je het paar hebt gekocht en daar met de winkelier te bekijken wat er aan scheelt en hoe dit het beste op te lossen is. Indien er wel-gegronde, rechtvaardige en wettige schade is én dit binnen de 2 jaar garantie valt, wordt een vervangend paar opgestuurd.